Painosarjat ja tangot

Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
8 tuotetta
Järjestä

Miesten ja naisten painosarjat ja tangot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten ja naisten painosarjat ja tangot ja muut treenivarusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat miesten ja naisten painosarjat ja tangot mm. merkeiltä Gymstick, Fit'n shape ja Eco Body.

Tilaa miesten ja naisten painosarjat ja tangot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä miesten ja naisten painosarjat ja tangot -tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Gymstick 20kg Pump Set treenisetti - painosarja ja tanko (väritön), 69,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Fit'n shape Punttisarja 50 kg - painosarja ja tanko (väritön), 89,95 €, Fit'n shape Hauistanko kierrelukoilla 30mm - painosarja ja tanko (väritön), 39,95 € sekä Fit'n shape Käsipainosetti 15kg - painosarja ja tanko (väritön), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme treenitarvikkeet, juomapullot ja nyrkkeilysäkit!