Käsipainot ja levypainot

Käsipainoilla ja levypainoilla tehoa lihaskuntoharjoitteluun

Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät käsipainot ja levypainot edulliseen hintaan. 

Oli suosikkiurheilulajisi mikä vain, lihaskunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Lihasvoimaharjoittelu vahvistaa lihaksia ja luustoa, lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja pienentää loukkaantumisriskiä. Myös ”rasva palaa” sitä tehokkaammin mitä vahvemmat lihakset. Käsipaino- ja levypainotreeni on lihaskuntoharjoittelun perusta. Käsipainot, vinyylipainot ja levypainot mahdollistavat rajattoman määrän eri harjoitteita kaiken ikäisille ja kuntoisille. Vapailla painoilla treenaat tehokkaasti myös kotioloissa ja ilman että olisit ”pakotettu” tiettyihin liikeratoihin. Toiminnallisilla harjoitteilla kehität lihaskunnon lisäksi koordinaatiota, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta.

Käsipainot sopivat käsien ja ylävartalon tukilihasten monipuoliseen treenaamiseen. Käsipainoja on tarjolla ei painoisina sekä erilaisina setteinä. Ostamalla käsipainosarjan, saat käyttöösi useamman eripainoisen käsipainon, joiden avulla koko kehon treenaus on mahdollista. Harjoittelu kannattaa aloittaa kevyemmillä painolla, esim. 4 kg tai 5 kg käsipainoilla ja siirtyä lihaskunnon kehittyessä painavampiin, esim. 8 kg tai 10 kg käsipainoihin. Myös levypainoilla treenaat monipuolisesti ja tehokkaasti kotioloissa. Pääset alkuun hankkimalla levypainosarjan, joka koostuu tangosta ja tangon päihin lisättävistä eripainoisista levypainoista. Voit säädellä treenin tehokkuutta myös levypainojen määrällä. Levypainojen avulla harjoitat erityisesti isoja päälihasryhmiä sekä tehokkaasti keskivartalon hallintaa ja tukea, joka on hyvän ryhdin ja monen liikkeen oikean asennon perusta. Erilaiset kyykyt, vedot, työnnöt, punnerrukset, kulmasoudut ja hauiskäännöt kehittävät kroppaa monipuolisesti. Yksittäistä levypainoa voi käyttää lisäpainona vatsalihasliikkeissä, askelkyykyissä tai vaikkapa maastavedoissa.

Tällä hetkellä käsipainot ja levypainot -tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics 2kg Neoprene Käsipaino pari (musta), 16,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Energetics 6kg Neoprene Käsipaino pari (musta), 44,90 €, Energetics 1,5kg Neoprene käsipainopari (musta), 12,90 € sekä Energetics 3kg Neopreeni - käsipaino (musta), 24,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!