Lippikset

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
1 tuotetta
Järjestä

Lippis

Haussa tyylikäs lippalakki edulliseen hintaan? Olipa mielessäsi naisten lippis, miesten lippis, aikuisten lippis tai lasten lippis, Budget Sportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi liikuttavan edulliseen hintaan. Kattavasta valikoimastamme löydät lippikset tunnetuilta urheilumerkeiltä, kuten adidas, PUMA, Nike, Burton, Vans, Under Armour, Björn Borg ja Helly Hansen. Jos haluat löytää lippalakit kaikkein edullisimpaan hintaan, katso huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa lippikset netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässäsi. Kun olet löytänyt etsimäsi lippiksen, päivitä myös muu tyylisi ajan tasalle. Katso esimerkiksi naisten vaatteet, miesten vaatteet ja lasten vaatteet. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Etsitkö lippalakkia urheiluun? Olipa lajisi sitten juoksu, pesäpallo, treeni tai pyöräily, lippis on ehdoton hankinta aurinkoisten säiden urheiluhetkiin. Lippis pitää vipattavan ponihännän kurissa ja suojaa näkökenttää häikäiseviltä auringonsäteiltä. Sateisella säällä lippis pitää hiukset kuivana ja auttaa pitämään näkökentän kirkkaana sadepisaroilta. Jos olet ostamassa lippistä urheilulliseen käyttöön, varmista että se on materiaaliltaan hengittävää ja kooltaan niin napakka, että se pysyy päässä vauhdikkaammassakin menossa. Valitse esimerkiksi PUMA-lippis, adidas-lippis, Under Armour -lippis tai Nike-lippis, jos mielessäsi on laadukas ja tyylikäs urheilulippis.

Haluatko viimeistellä vapaa-ajan tyylisi sporttisella lippiksellä? Lippis loistaa paitsi käytännöllisyydellään, mutta myös upealla tyylillään. Lippalakki on helppo ja edullinen tapa tuoda omaan asuun väriä, yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Lippalakeista löytyykin lähes rajaton määrä erilaisia tyylejä jokaiseen makuun. Jos sporttinen katutyyli on sinun juttusi, rento Van-lippis tai Burton-lippis voi olla seuraava suosikkisi. Klassisen urheilullisen tyylin ystävälle sopii hyvin esimerkiksi Helly Hansen -lippis tai Björn Borg -lippis. Jos etsit kaikkein trendikkäintä vaihtoehtoa, valitse nostalginen baseball-lippis. NY-lippis, Yankees-lippis, New York Rangers -lippis tai NKL-lippis – minkä joukkueen väreissä sinä seisot?

Onko ostoslistallasi lasten lippis? Olipa mielessäsi tyttöjen lippis tai poikien lippis, lasten vaatteissa ja asusteissa kannattaa panostaa mukavuuteen ja helppouteen. Valitse siis lapselle lippis, joka on laadukasta materiaalia ja helposti puettava. Esimerkiksi hauska snapback-lippis on mutkaton valinta juniorille, sillä sen kokoa on helppo muokata säädettävän takaosan avulla. Lippisostoksilla kannattaa muistaa, että lapset ilahtuvat myös iloisista väreistä ja hauskoista kuoseista. Älä siis valitse turhan tylsää tai väritöntä lippalakkia juniorille.