Verryttelypuvut

Verryttelypuku on urheiluvaatteiden klassikko

Vähintään yksi verryttelypuku kuuluu jokaisen urheilijan vaatekaappiin. Budget Sportin laajasta urheiluvaatevalikoimasta löydät veryttelypuvut naisille, miehille ja lapsille edulliseen hintaan. Veryttelypuku sopii urheiluun ja vapaa-aikaan, palloilulajeihin ja salitreeniin. Veryttelyasu on miellyttävä, joustava ja mukava, ja se päällä on nimensä mukaisesti hyvä verytellä. Verryttelypuku soveltuu vaatteeksi itse urheilusuoritukseen tai lämmittelyvaatteeksi. Erityisen tuttu näky veryttelypuku on esimerkiksi jalkapallokentällä ja muissa palloilulajeissa urheilijoiden päällä heidän vielä lämmitellessä ennen peliä. Verkkari asu on helppo heittää lyhyt hihaisten ja -lahkeisten vaatteiden tai esim. trikooasun päälle suorituspaikalle siirryttäessä. 

Veryttelypukujen käyttö ei rajoitus kuitenkaan vain urheiluun. Veryttelypuvut ovat myös suosittuja vapaa-ajan vaatteita ja huppumerkkien suunnittelemat veryttelyasut suosittuja arkipukeutumisessa. Urheiluvaatemuodin suunnannäyttäjien supersuositut Adidas ja Nike veryttelypuvut ovat nuorison rakastamia ja haluttua katumuotia. Myös Craft veryttelypuvut ovat suosittuja. Veryttelypuku on useimmiten kaksiosainen, teknisestä neulosmateriaalista valmistettu asu. Takissa on pystykaulus, resorihelma ja usein myös sivutaskut. Housussa on suorat tai resorilliset lahkeet ja joustava vyötärö, jota voi lisäksi säätää nyörikiristyksellä. Naisten veryttelypuvut ovat suunniteltu naisten mitoituksella. Miesten veryttelypukujen suunnittelussa on otettu huomioon miesten mitoitus. Lasten veryttelyasut ovat tehty lasten maun mukaisiksi ja ovatkin yleensä lasten lempiasuja. Veryttelypuvun materiaali on joustavaa teknistä neulosta, joka on helppo pitää puhtaana. Materiaali hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Veryttelypuvun ulkonäölle on tyypillistä, että neuloksen pinta kiiltelee hieman. Sisäpuolelta materiaali on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. 

Veryttelypuku on monikäyttöinen ja hyvä urheiluasu lajiin kuin lajiin. Veryttelyasun ei tarvitse kuitenkaan olla kallis investointi. Veryttelyasun löydät halpaan hintaan juuri meiltä, Budget Sportista. 

Tällä hetkellä verryttelypuvut -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Essentials 3-Stripes Tracksuit W - naisten verkkaripuku (musta), 59,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Puma Poly Suit CL - miesten verkkaripuku (musta), 39,95 €, adidas Essentials 3-Stripes Tracksuit W - naisten verkkaripuku (lila), 59,95 € sekä adidas Essentials 3-Stripes Tracksuit W - naisten verkkaripuku (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!