Oxdog

Oxdog salibandymailat - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin valikoimasta löydät laadukkaat Oxdog salibandymailat nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Salibandy on hauska, nopeatempoinen laji, jossa pääsee helposti alkuun muutamalla oleellisella varusteella. Salibandymaila, salibandykengät ja pallo riittävät jo pitkälle.

Salibandymailan valinta

Salibandymailan valinnassa on huomioitava mailan kätisyys, varren pituus, varren jäykkyys sekä mailan lapaan liittyvät ominaisuudet. Jos mailasta kiinni pidettäessä vasen käsi on alempana kuin oikea, mailan tulee olla ”Left”, kun taas oikean käden ollessa alapuolella maila on ”Right”. Pituuden lisäksi mailan valintaan vaikuttaa varren jäykkyys. Myös mailan varsissa ja lavoissa on eroja, joihin pelaajalla voi olla omia preferenssejä. Katso täältä tarkemmat neuvot oikean salibandymailan valintaan. Oxdog on ruotsalainen salibandymerkki, joka sai alkunsa vuonna 2011 ja on siitä lähtien valmistanut innovatiivisia salibandyvarusteita. Lyhyestä iästään huolimatta merkki on saavuttanut suuren suosion lajin harrastajien keskuudessa.

Kaikki salibandyyn Budget Sportista

Budget Sportin valikoimasta löydät Oxdogin lisäksi muutkin salibandyvarusteet mm. merkeiltä Fat Pipe ja Exel. Oli etsinnässä sitten sisäpelikengät tai maalivahdin varusteet, löydät varmasti etsimäsi verkkokaupastamme tai lähimmästä Budget Sport myymälästä. Voit tilata salibandymailat ja muut varusteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä oxdog -tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog Iroc 27 BK 103 MB Oval - salibandymaila (valkoinen), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Oxdog Ultralight HES 29 AU 101 Oval MBC2 - salibandymaila (väritön), 149,00 €, Oxdog Ultralight HES 27 AU 101 oval MBC2 - salibandymaila (väritön), 149,00 € sekä Oxdog Hyperlight HES 26 BR 103 oval MBC2 - salibandymaila (väritön), 179,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!