Exel

Exel salibandymailat - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laadukkaat Exel salibandymailat nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Salibandy on nopeatempoinen ja hauska laji, joka sopii hyvin kaikenikäisille – lajissa pääsee helposti alkuun muutamalla tärkeällä varusteella. Salibandymaila, salibandykengät ja pallo riittävät jo pitkälle.

Salibandymailan valinta

Salibandymailan valinnassa on huomioitava mailan kätisyys, varren pituus, varren jäykkyys sekä mailan lapaan liittyvät ominaisuudet. Jos mailasta kiinni pidettäessä vasen käsi on alempana kuin oikea, mailan tulee olla ”Left”, kun taas oikean käden ollessa alapuolella maila on ”Right”. Pituuden lisäksi mailan valintaan vaikuttaa varren jäykkyys. Myös mailan varsissa ja lavoissa on eroja, joihin pelaajalla voi olla omia preferenssejä. Katso täältä tarkemmat neuvot oikean salibandymailan valintaan. Exel on valmistanut laadukkaita salibandyvarusteita jo vuodesta 1993 asti, ja merkki on saavuttanut suuren suosion lajin harrastajien keskuudessa.

Kaikki salibandyyn Budget Sportista

Budget Sportin valikoimasta löydät Exel salibandymailojen lisäksi muutkin salibandyvarusteet mm. merkeiltä Fat Pipe, Oxdog ja Exel. Oli etsinnässä sitten sisäpelikengät tai maalivahdin varusteet, löydät varmasti etsimäsi verkkokaupastamme tai lähimmästä Budget Sport myymälästä. Voit tilata Exel salibandymailat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä exel -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Exel Xcube Set 2pc Mailasetti - lasten salibandymaila (moniväri), 17,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Exel Sharp 3.4 87 - lasten salibandymaila (oranssi), 24,95 €, Exel E-fect Black 2.6 103 Oval Mb - salibandymaila (musta), 139,90 € sekä Exel E-fect Black 2.6 101 Oval Mb - salibandymaila (musta), 139,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!