Rullaluistimet

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
16 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Rullaluistimet

Rullaluistimet eri ikäisille harrastajille, sekä aloittelijoille että kokeneemmille rullailijoille – löydät ne kaikki Budget Sportin verkkokaupan valikoimasta tai myymälästä liikuttavan halpaan hintaan. Niin lasten, miesten kuin naisten rullaluistimet tulevat meille huippumerkeiltä, kuten K2-rullaluistimet ja Firefly-rullaluistimet. On tärkeää valita itselle sopivat rullaluistimet, jotta hauskuutta, vauhtia ja loistavaa treeniä tarjoavasta rullaluistelusta saa kaiken ilon irti mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Hyvä istuvuus ja sopiva koko varmistavat, että rullaluistimet tukevat jalkaasi hyvin mutta eivät ala tuntua puristavilta pitemmälläkään lenkillä. Rullaluistimien napakkuutta on kätevä säädellä niiden erilaisten solkien, nauhojen tai nupista säädettävän vaijerikiinnityksen avulla. Rullaluistimet, joissa on kova kenkä, saavat rullaamisen tuntumaan vakaammalta. Toisaalta moni suosii pehmeän kengän rullaluistimia, koska pitää niitä mukavamman tuntuisina ja paremmin hengittävinä. Aikuisten rullaluistimet voivat olla malliltaan kaikille tarkoitettuja, mutta monien valmistajien mallistoissa on saatavilla myös miesten rullaluistimet ja naisten rullaluistimet erikseen. Rullaluistimet ovat oikean kokoiset silloin, jos varpaillasi on hieman tilaa liikkua, eivätkä ne kosketa rullaluistimen kärkeä. Usein hyvä nyrkkisääntö on, että kannattaa valita yhtä kokonumeroa suuremmat rullaluistimet kuin mitä yleensä kengissä käytät. Rullaluistimet kuitenkin myös venyvät käytön myötä hieman, etenkin jos kengät ovat pehmeät. Jos rullaluistimet ovat käytössä lähinnä lyhyillä matkoilla vaikkapa kaupungilla, on suositeltavaa valita pienempi rengaskoko, esimerkiksi 80 mm renkaat. Pitempien matkojen harjoitteluun sopivat paremmin isommat, kuten 90 mm renkaat, sillä ne auttavat pitämään vauhtia yllä paremmin.

Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa laadukkaat rullaluistimet netistä näppärästi suoraan kotiisi. Tai löydä sovittamalla itsellesi parhaat rullaluistimet, kun poikkeat ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat suojat sekä tarvikkeet. Budget Sportin valikoimasta löydät rullaluistimet aikuisille ja lapsille huippumerkeiltä kuten K2 ja Firefly.

Tällä hetkellä rullaluistimet -tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on K2 Alexis 84 Boa - naisten rullaluistimet (musta), 215,10 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer RH RS Yth R rullakiekkoluistimet - jääkiekkoluistimet (väritön), 71,40 €, K2 Raider Pro Jr - lasten rullaluistimet (sininen), 100,00 € sekä K2 F.I.T. 84 Boa - miesten rullaluistimet (musta), 215,10 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!