Suojat

Suojat rullaluisteluun

jokaiselle suositeltava yhdistelmä. Samat suojat toimivat mainiosti myös rullalautailussa. Suojat rullaluisteluun ja rullalautailuun löydät näppärästi Budget Sportista, tietysti liikuttavan halpaan hintaan. Polvisuojat, kyynärsuojat ja rannesuojat ovat kaikki yhtä tarpeelliset – siksi kannattaa valita rullaluisteluun lasten suojasetti tai aikuisten suojasetti, joka sisältää ne kaikki. Huippumerkit K2 ja Firefly tarjoavat kattavasti kaiken ikäisille rullaluistelusuojat; niin lasten, miesten kuin naisten suojasetti rullaluisteluharrastukseen tai rullalautailuun löytyy mallistostamme sekä netissä että Budget Sportin myymälöissä. Kolhut, mustelmat ja asfaltti-ihottuma pysyvät rullailussa parhaiten loitolla, kun käytössäsi ovat kunnon suojat. Rullaluistelu, rullalautailu ja muu rullailu on usein erityisen riskialtista lapsille ja nuorille, joten laadukkaat suojavarusteet eli hyvä lasten suojasetti rullaluisteluun ovat sitäkin tärkeämpi varmistus. Ja kypärä toki kuuluu käyttöön yhtä oleellisesti kuin rullaluistelusuojat.

Hyvät suojat tekevät rullaluistelusta myös mukavampaa ja rennompaa. Kun tunnet olosi turvallisemmaksi ja suojatummaksi, olet myös itsevarmempi ja sen ansiosta voit kehittyä harrastuksessasi ja taidoissasi entistä paremmin. Budget Sportista hankit sopivat lasten, naisten ja miesten suojat rullaluisteluun ja rullalautailuun. Tutustu edulliseen valikoimaamme sekä tilaa omasi verkkokaupastamme tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä suojat -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on K2 Performance M Pad Set - suojasetti (musta), 39,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Mc David 602 lentopallosuojat - polvisuojat (musta), 26,95 €, K2 Raider Pro Pad Set Jr - suoja (musta), 29,90 € sekä K2 Marlee Pro Pad Set Jr - suoja (musta), 29,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!