Lentopallot

Lentopallot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat lentopallot ja muut lentopallo -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat lentopallot mm. merkeiltä Mikasa ja Wilson.

Tilaa lentopallot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä lentopallot -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Mikasa V330W Volleyball - lentopallo (sininen), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Mikasa V200W Volleyball FIVB Appr - lentopallo (sininen), 89,95 €, Mikasa V400W - lasten lentopallo (sininen), 74,95 € sekä Mikasa V430W Volleyball - lasten lentopallo (sininen), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko lentopallot maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat lentopallot saat hintaan 11,65 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129,00 € hintaan. Meiltä löydät lentopallot aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata lentopallot kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää