Juoksushortsit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
13 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Juoksushortsit

Budget Sportin monipuolisesta juoksuvalikoimasta löydät juoksushortsit aina liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimamme laadukkaat ja kestävät juoksushortsit tulevat huippumerkeiltä, kuten Adidas, Asics, Nike ja Touch9. Niin tekniset juoksushortsit, stretch-juoksushortsit kuin kompressio-ominaisuuksilla varustetut shortsit juoksuun ovat saatavilla meiltä sekä naisten että miesten mallistoista. Voit tilata mieleisesi juoksushortsit meiltä kätevästi netistä tai ostaa ne lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Budget Sportista löydät miesten ja naisten juoksushortsit pysyvästi edullisilla hinnoilla. Kannattaa lisäksi pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä aletarjouksiamme. Runsas valikoimamme kattaa paitsi juoksushortsit eri mittaisilla lahkeilla myös muut tärkeät juoksuvaatteet- ja varusteet, kuten juoksukengät, juoksutakit, juoksupaidat, urheiluliivit, juoksusukat ja juoksuhousut.

Mukavuutensa, hengittävyytensä ja keveytensä ansiosta juoksushortsit ovat juoksijalle ykkösvalinta lenkkeilyyn lämpimänä vuodenaikana. Esimerkiksi Nike Running Shorts -mallit, Adidas-juoksushortsit ja Touch9-juoksushortsit ovat syystä suosittuja. Lyhytlahkeiset, kosteutta siirtävästä teknisestä materiaalista valmistetut juoksushortsit ovat miellyttävät ja kuin huomaamattomat jalassa. Sivuilla oleva verkkomateriaali tai muu hengittävä kangas usein vielä täydentää juoksushortsien hyvin ilmastoitua muotoilua. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan, valitse mieleisesi juoksushortsit sekä tilaa ne kätevästi verkkokaupastamme. Tai tarkista verkkosivuiltamme, löydätkö haluamasi juoksushortsit sinua lähellä olevasta Budget Sportin myymälästä. Tule tutustumaan valikoimaamme, sovittamaan ja ostoksille, ennen kuin suuntaat lenkille nauttimaan juoksun tuomasta hyvästä olosta!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat juoksushortsit mm. merkeiltä Nike, Adidas ja Touch9. Tutustu myös kategorioihimme juoksualusasut, juoksutrikoot ja juoksuasusteet. Juoksushortsit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike W Np 365 Short 5in treenishortsit, 24,95 €.