Juoksuliivit

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
13 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten ja miesten juoksuliivit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten ja miesten juoksuliivit kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata naisten ja miesten juoksuliivit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Naisten ja miesten juoksuliivit laadukkaasta valikoimastamme

Tällä hetkellä naisten ja miesten juoksuliivit -tuoteryhmässä on 13 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - urheiluliivit, 39,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 6,95 € ja 59,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy naisten ja miesten juoksuliivit jokaiselle kukkarolle.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten ja miesten juoksuliivit mm. merkeiltä Shock Absorber, Kari Traa ja Adidas. Tutustu myös kategorioihimme juoksutakit, juoksualusasut ja juoksushortsit.