Jääkiekkotarvikkeet

Jääkiekkotarvikkeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat jääkiekkotarvikkeet ja muut jääkiekko -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat jääkiekkotarvikkeet mm. merkeiltä CCM, Bauer ja Edge.

Tilaa jääkiekkotarvikkeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä jääkiekkotarvikkeet -tuoteryhmässä on 100 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Proline teräsuojat (väritön) -tarvike, 24,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Garter Belt sukkaliivi (väritön) -tarvike, 6,95 €, Bauer Concept 3 Jr Full Visor visiiri (valkoinen) -tarvike, 59,90 € sekä CCM Pelisukka Int (valkoinen) -tarvike, 17,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko jääkiekkotarvikkeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat jääkiekkotarvikkeet saat hintaan 2,50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79,90 € hintaan. Meiltä löydät jääkiekkotarvikkeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata jääkiekkotarvikkeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää