Bliz

Bliz-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Bliz-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Bliz-tuotteet.

Tilaa Bliz-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Bliz-tuotteet -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bliz Motion - urheilulasit (musta), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bliz Motion - urheilulasit (musta), 29,95 €, Bliz Motion+ - urheilulasit (musta), 44,95 € sekä Bliz Motion+ - urheilulasit (valkoinen), 44,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Bliz-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Bliz-tuotteet saat hintaan 29,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109,00 € hintaan. Meiltä löydät Bliz-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Bliz-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää