Oxdog varusteet

Oxdog-varusteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Oxdog-varusteet ja muut Oxdog-tuotteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Oxdog-varusteet.

Tilaa Oxdog-varusteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Oxdog-varusteet -tuoteryhmässä on 71 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog Iroc 27 BK 103 MB Oval - salibandymaila (valkoinen), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Oxdog Ultralight HES 29 AU 101 Oval MBC2 - salibandymaila (väritön), 149,00 €, Oxdog Xguard protection shorts - maalivahdin housut (musta), 49,95 € sekä Oxdog Ultralight HES 27 AU 101 oval MBC2 - salibandymaila (väritön), 149,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Oxdog-varusteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Oxdog-varusteet saat hintaan 5,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249,00 € hintaan. Meiltä löydät Oxdog-varusteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Oxdog-varusteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme Oxdog-vaatteet ja Oxdog-kengät!

Näytä lisää