Takit

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
7 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Vapaa-ajan takit

Budget Sportissa vapaa-ajantakit ja ulkoilutakit ovat yksi laajimmista vapaa-ajan vaatteiden tuoteryhmistä, sillä niitä on totisesti moneen lähtöön. Kun suunnittelet virkistäytymistä ulkoilun tai luonnossa liikkumisen merkeissä, on aika hankkia hyvä ja asianmukainen ulkoilutakki, joka varmistaa, ettei säiden tai vuodenaikojen vaihtelu pääse yllättämään tai häiritsemään. Hyvä ulkoilutakki kuuluu jokaisen retkeilijän ja luonnossa viihtyvän vakiovarusteisiin, suuntaatpa sitten kevyelle kävelylenkille maastossa tai vaikka pidemmälle eräretkelle. Budget Sportista löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja edullisia vapaa-ajan- ja ulkoilutakkeja joka tilanteeseen ja koko perheelle. Etsitpä sitten kesäajan ulkoiluun ja talviurheiluharrastuksiin sopivaa sporttista mallia tai miellyttävää ja edustuskelpoista kaupunki- ja vapaa-ajan takkia, meiltä löydät mieluisat ja hyvät naisten ja miesten ulkoilutakit kuten myös lasten ulkoilutakit kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Softshell-materiaalista valmistettu tekninen ulkoilutakki on mukava ja monikäyttöinen valinta. Ohuemmat softshell-takit sopivat hyvän hengittävyytensä ansiosta aktiiviliikuntaan, paksummat vaihtoehdot toimivat talvikäytössäkin. Ulkoilutakin joustava materiaali ja miellyttävän pehmeäksi harjattu sisäpinta vielä lisäävät käyttömukavuutta, ja ulkoilupusakka tuntuu hyvältä vaikka pelkän topin tai t-paidan päälle vetäistynä. Budget Sportin verkkokauppa ja myymälät eivät jätä pulaan, kun haet kattavaa ulkoilutakkivalikoimaa niin naisille, miehille kuin lapsille. Fleece- ja välitakit, parkatakit, softshell-takit, lumilautailutakit ja ties miten monet muut ulkoilutakit hankit meiltä pysyvästi edulliseen hintaan. Huippumerkkejämme ovat esimerkiksi Adidas, Catmandoo ja Halti. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten ulkoilutakkimallistoon ja tilaa heti omasi netistä tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä takit -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Essentials 3S Track Jacket M - miesten verkkaritakki (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Essentials Warm-up Slim 3S Track Jacket W - naisten verkkaritakki (pinkki), 49,95 €, adidas Essentials Warm-up Slim 3S Track Jacket W - naisten verkkaritakki (musta), 49,95 € sekä Torstai Locarno - naisten verkkaritakki (musta), 50,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!