Kompressiosukat

Naiset
Miehet
Tytöt
Koko
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
2 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Kompressiosukat

Alun perin lähinnä kilpaurheilijoiden käytössä olleet kompressiosukat ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon juoksun aktiiviharrastajien keskuudessa. Laskimoverenkiertoa parantavat kompressiosukat ovat tätä nykyä kysyttyjä myös monenlaisessa arkisessa käytössä, sillä ne ehkäisevät esimerkiksi pitkistä lentomatkoista tai paljosta istumisesta aiheutuvaa jalkojen turvotusta ja väsymystä. Kompressiosukka yhdistää perinteisten juoksusukkien ja terveysvaikutuksistaan tunnettujen tukisukkien parhaat ominaisuudet. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät teknisestä materiaalista valmistetut kompressiosäärystimet ja kompressiosukat huippumerkeiltä. Mallistomme sisältää muun muassa Zero Point -kompressiosukat ja kompressiosäärystimet.

Kompressiosukat on suunniteltu erityisen napakoiksi, joten jalat kannattaa totuttaa niihin jo hyvissä ajoin ennen treeniä tai juoksulenkkiä ja poistaa vasta loppuvenyttelyn jälkeen. Sukkien kompressio tukee jalkojen työtä tekeviä lihaskudoksia ja nopeuttaa palautumista treenistä. Tilaa itsellesi laadukkaat ja edulliset kompressiosukat kätevästi ja nopeasti Budget Sportin verkkokaupasta tai tarkista helposti haluamasi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat kompressiosukat. Tällä hetkellä kompressiosukat -tuoteryhmässä on 2 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Zero Point Intense 2.0 - naisten kompressiosukat, 24,46 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 24,46 € ja 34,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy kompressiosukat jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme nilkkasukat, pitkät sukat ja varrettomat sukat.