Pitkähihaiset paidat

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
75 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Pitkähihaiset paidat

Pitkähihainen t-paita on hyvä valinta joko sporttisen rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen, osaksi arkiasua tai käteväksi ja helppohoitoiseksi treenipaidaksi. Pitkähihainen tekninen paita toimii hyvin juoksulenkillä tai ulkoiluretkellä, kun tarvitset paidan, joka pysyy miellyttävän kuivan tuntuisena ja lämmittää sopivasti viileämmällä säällä. Pitkähihainen t-paita istuu luontevasti yhtä hyvin niin ruutupaidan, neuleen, vetoketjullisen hupparin kuin collegetakin alle. Mukavat, laadukkaat ja hyvän näköiset pitkähihaiset paidat ostat Budget Sportista pysyvästi edullisilla hinnoilla, ja lisäksi kannattaa pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä tarjouksiamme.

Muhkeasta valikoimastamme löydät niin naisten, miesten kuin lasten koot, ja mallistomme kattaa koko joukon huippumerkkejä. Jos suosikkimerkkejäsi ovat esimerkiksi Adidas, Nike tai Puma ja pitkähihainen paita on kiikarissasi, tule tutustumaan valikoimaamme ja huomaamaan, että malleja ja värejä riittää joka makuun. Värivaihtoehdoissa löytyvät muun muassa musta, valkoinen, keltainen ja vihreä – nämä pitkähihaiset paidat on helppo yhdistää muuhun vaatetukseesi. Tule tutustumaan verkkokauppaamme sekä löydä ja tilaa mieleisesi pitkähihainen t-paita netistä helposti suoraan kotiisi, tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat pitkähihaiset paidat mm. merkeiltä Touch9, Endurance ja MCDAVID. Tutustu myös kategorioihimme collegepaidat, fleecepaidat ja t-paidat. Pitkähihaiset paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Touch9 T9 Nikki II N LS - naisten pitkähihainen paita, 9,95 €.