Naisten kompressiosukat

Naisten kompressiosukat

Alun perin lähinnä kilpaurheilijoiden käytössä olleet kompressiosukat ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon myös juoksun aktiiviharrastajien keskuudessa. Kompressiosukissa yhdistyvät perinteisten juoksusukkien ja terveyskäytössä aiemmin olleiden tukisukkien parhaat ominaisuudet, tehden niistä erinomaiset niin aktiiviurheilun harrastukseen kuin vapaa-ajallekin.

Hyvien juoksusukkien tehtävä on siirtää kosteutta, antaa jalan hengittää, ja mahdollistaa juoksukengän hyvä, napakka istuvuus ja käyttömukavuus. Tukisukat taas tukevat sääri- ja pohjelihaksia edistäen jalkojen verenkiertoa ja vähentäen niiden turvotusta. Kompressiosukilla saat maksimaalisen hyödyn, jossa yhdistyvät nämä kaikki. Budgetsportista saat hyvät naisten kompressiosukat edulliseen hintaan.

Kompressiosukat ovat tulleet suureksi juoksumuodin trendiksi ja samalla tehneet tukisukkien käytöstä muodikasta. Polven alle ulottuvien kompressiosukkien tekninen ulkoasu tekevät niistä näyttävät ja ne tuovat heti treeniasuusi ammattimaisen ilmeen. Monet tuovat mielellään hienot kompressiosukkansa esille myös suosien niissä rohkeita värejä ja suuria logoja, jolloin ne tuovat asuun ja treeniin lisäannoksen asennetta ja itsevarmuutta. Aktiiviurheilijoiden keskuudessa onkin vallitseva mielipide, että kompressiosukat kuin muutkin kompressiovaatteet tuovat suoritukseen lisää potkua.

Kompressiosukat on suunniteltu erityisen napakoiksi, joten jalat kannattaa totuttaa niihin jo hyvissä ajoin ennen treeniä ja poistaa vasta kun olet suorittanut loppuvenyttelynkin. Näin sekä sukkien käyttömukavuus että teho lisääntyvät suorituksen aikana kuin sen jälkeenkin. Sukkien kompressio tukee jalkojen työtä tekeviä lihaskudoksia ja nopeuttaa palautumista treenin jälkeen. Juostessa kompressiosukat auttavat vähentämään säärilihasten rasitusta kannustaen niiden käyttäjää työstämään enemmän pakaralihaksiaan pohjelihaksia säästäen.

Naisten kompressiosukat ovat elementissään myös ehkäisten esimerkiksi pitkistä lentomatkoista tai paljosta istumisesta aiheutuvaa jalkojen turvotusta ja väsymystä.

Tilaa heti itsellesi laadukkaat ja edulliset naisten kompressiosukat Budgetsportin verkkokaupasta tai tarkista helposti haluamasi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä naisten kompressiosukat -tuoteryhmässä on yksi tuote.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM PRO-TECH Compression Sock - kompressiosukat (musta), 17,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!