Miesten boxerit

Miesten bokserit

Lyhytlahkeiset ja napakasti istuvat miesten bokserit ovat epäilemättä suosituin malli miesten alushousuista. Yksinkertainen ja selkeä malli, joka ei purista eikä hierrä vaan myötäilee täydellisesti, miehekäs yleisilme, monipuolinen toimivuus kaikenlaisessa käytössä työ- ja vapaa-ajan pukeutumisen alushousuina tai vaikka yöasuna – on monta hyvää syytä olettaa, että miesten boxerit jatkavat supersuosittuina aina vain. Budget Sportista löydät joka miehelle ja jokaiseen menoon sopivat miesten bokserit aina liikuttavan halpaan hintaan. Treenialushousuina erinomaiset tekniset miesten urheiluboxerit ovat materiaaliltaan hyvin hengittävät ja eri suuntiin joustavat. Laadukkaat merkit, kuten esimerkiksi miesten bokserit Under Armourilta ja Björn Borgilta, on suunniteltu antamaan miellyttävää tukea ja pehmeää käyttömukavuutta sekä siirtämään ylimääräistä kosteutta pois iholta. Hengittävät, juuri sopivasti joustavat ja täydellisesti vartalon muotoon mukautuvat miesten urheiluboxerit ovat jalassa huomaamattoman tuntuiset, ja ne ylläsi liikut vapaammin.

Viileissä ja tuulisissa olosuhteissa urheilutrikoiden ja ulkoiluvaatteiden alle sopivat miesten bokserit, jotka ovat merinovillaa tai korkealaatuista teknistä materiaalia – ne paitsi siirtävät tehokkaasti kosteutta ja pitävät ihon miellyttävän kuivan tuntuisena, myös lämmittävät. Täyttä merinovillaa olevat miesten bokserit toimivat erinomaisesti aluskerroksena viileässä välikauden säässä ja talven ulkoilu- ja urheiluharrastuksissa. Aktiivisesta elämäntavasta ja vapaa-ajan harrastuksista kelpaa nauttia mukavasti pukeutuneena, ja näkyvien vaatteiden lisäksi myös miesten alushousut ja urheiluboxerit ovat tärkeitä asun kokonaisuuden osia. Erilaisia laadukkaita materiaaleja, klassisia värejä ja tyylikkäitä kuoseja, toimivaa muotoilua – hyvät miesten bokserit piristävät oloa ja antavat liikkumiseen energiaa. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi miesten bokserit kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi miesten urheiluboxerit halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Tällä hetkellä miesten boxerit -tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Under Armour M Perf Tech 6in M - miesten bokserit (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Björn Borg Cotton Stretch Boxer 3-Pack M - miesten bokserit (musta), 34,95 €, Björn Borg Björn Borg Cotton Stretch Boxer 3P M - miesten bokserit (sininen), 34,95 € sekä Superdry Sport Trunk Multi Triple Pack - miesten bokserit (musta), 22,45 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!