Urheilusukat

Laji kuin laji, melkein jokainen liike lähtee jaloista. Jalat kannattelevat koko vartaloa, joten jalkoihin kohdistuu paljon painetta. Sikisipä ei olekaan yhdentekevää mitä sinulla on jalassa treenatessa. Eikä vain millaiset jalkineet, vaan myös millaiset sukat. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät mieluisat miesten, naisten ja lasten urheilusukat ja treenisukat lajiin kuin lajiin. 

Hyvät urheilusukat pitävät jalat virkeinä, istuvat napakasti ja suojaavat ihoa hiertymiltä. Urheilusukat ovat muotoon neulotut niin, että ne mukailevat jalkaterän muotoa eikä painaumia tai ikäviä poimuja pääse muodostumaan. Hyvin treenisukkien varvasosa ja kantapää, joihin osuu kovimmat iskut, ovat usein vahvistettu. Treenisukan suu joustaa niin että se on helppo vetää jalkaan. Pitkät urheilusukat suojaavat myös nilkkaa, eikä roskia pääse sisälle varrelliseen sukkaan. Budget Sportin valikoimista löytyy urheilu- ja treenisukkia sekä pitkällä että lyhyellä varrella. Myös polviin asti ulottuvia kompressiosukkia löytyy sekä naisille että miehille urheiluun ja vapaa-aikaan. Napakat anatomisesti muotoillut kompressiosukat parantavat verenkiertoa ja niiden käyttö edistää treenistä palautumisessa. kompressiolla varustetut sukat vähentävät pitkän urheilusuorituksen aikana muodostuvaa turvotusta ja tuovat lisätehoa suoritukseen. Kompressiosukkia voi käyttää myös esim. pitkillä lentomatkoilla tai kun joutuu muuten istumaan pitkään paikoillaan.

Ohuet urheilusukat ovat usein valmistettu teknisestä materiaalista, joka hengittää ja siirtää tehokkaasti kosteutta ja hikeä pois jalan iholta. Hiostamaton urheilusukka hengittää hyvin, eikä tee tukalaa oloa jaloille pitkässäkään treenissä. Harrastitpa sitten juoksua, pyöräilyä, painonnostoa tai palloilulajeja, tekninen urheilusukka tekee urheilusta nautinnollista. Valitse sopiva malli ja materiaali lajin ja olosuhteiden mukaan. Esimerkiksi Nike treenisukat ovat suosittuja ja niistä löytyy paljon eri värejä ja malleja

Tällä hetkellä urheilusukat -tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics EN 100 Socks Ux - varrettomat sukat (musta), 6,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Energetics EN 100 Socks Ux - varrettomat sukat (valkoinen), 6,95 €, Energetics Lakis II Ux 3-pck - nilkkasukat (musta), 6,95 € sekä Rukka Turtola - kompressiosukat (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!