Ulkoiluhousut

Ulkoiluhousut - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Etsitkö laadukkaita ulkoiluhousuja monipuoliseen liikkumiseen ja harrastamiseen? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät kaikki ulkoiluun tarvittavat housut miehille, naisille ja lapsille liikuttavan edulliseen hintaan. Etsit sitten kevyitä tuulihousuja tai lämpimiä toppahousuja, vedenpitäviä kuorihousuja tai teknisiä juoksuhousuja, parhaat tuotteet sopivaan hintaan löydät juuri meiltä. 

Hyvät ulkoiluhousut tekevät ulkoilusta miellyttävää

Ulkoilu on hyvä ja helppo harrastus. Sitä voi harrastaa ympäri vuoden ja missä vain. Ulkoilu sopii liikuntamuodoksi kaikenikäisille ja -kuntoisille, vauvasta vaariin. Eri tapoja ulkoilla on rajattomasti. Voit lenkkeillä lähimaisemissa tai retkeillä luonnonhelmassa puistoissa tai hiihdellä lumisilla tuntureilla. Tärkeintä on löytää itselle mieluisa tapa ulkoilla. Raikkaassa ulkoilmassa liikkuminen hoitaa sekä kehoa että mieltä ja miellyttävän ulkoilukokemuksen varmistat parhaiten pukeutumalla olosuhteisiin sopiviin varusteisiin. Neljä erilaista vuodenaikaa luovat vaatetukselle omat vaatimuksensa. Eri vuodenaikoina kelit vaihtelevat ja kuivana ja lämpimänä pysyminen on pitkälle kiinni oikeanlaisesta varustautumisesta. Yhtä tärkeää kuin kuivana pysyminen, on se miltä housut tuntuvat jalassa. Suojaavuuden lisäksi on tärkeää, että housut mahdollistavat intensiivisenkin liikkumisen ja joustavat riittävästi kyseisen lajin liikeradat huomioiden. Tärkeää on myös hengittävyys niin, että ulkoiluhousut jalassa ei ole tukala olo. 

Ulkoiluhousut voidaan jakaa erityyppisiin kategorioihin joko niiden suojaavuuden ja lämmittävyyden mukaan tai käyttötarkoituksen mukaan. Budget Sportista ulkoiluhousut kaikkiin harrastuksiin ja kaikenlaisiin keleihin. Laajassa ulkoiluhousuvalikoimassa on tarjolla kevyitä ja hyvin hengittäviä tuulihousuja, kosteudelta ja tuulelta hyvin suojaavia vedenpitäviä kuorihousuja sekä kylmille keleillä lämpimiä softshell- ja toppahousuja, joiden avulla ulkoilu on miellyttävää myös talven paukkupakkasilla. Myös retkeilijöiden suosimat vaellushousut, jotka kestävät hyvin oksien raapaisut ja joiden reisitaskuissa vaeltajan tärkeät tavarat kulkevat vaivattomasti mukana, ovat lisänneet viime aikoina suosiota. Retkeilyhousut ovat usein valmistettu joustavasta materiaalista ja hengittävät hyvin, minkä vuoksi niitä on miellyttävä käyttää myös muulloin kuin pitkillä vaelluksilla. Valitessasi ulkoiluhousuja juuri sinun tai vaikkapa lapsesi käyttöön, kannattaa miettiä millaiseen käyttöön ulkoiluhousut tulevat. Missä tilanteissa ja olosuhteissa housuja käytetään ja mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä. Valitse materiaali sen mukaan etsikö suojaa tuulelta, kosteudelta vai kylmältä. Oikeanlainen tekninen materiaali vaikuttaa ulkoiluhousun toimivuuteen eri olosuhteissa. 

Jos etsit kevyitä ja erittäin hyvin hengittäviä ulkoiluhousuja, valitse teknisestä neuloksesta tai mikrokuitukankaasta valmistetut ulkoiluhousut. Joustavat trikoiset juoksuhousut hengittävät parhaiten. Tiiviistä mutta ohuesta mikrokuitukankaasta valmistetut tuulihousut suojaavat tuulelta ja hylkivät kosteutta, mutta myös hengittävät hyvin. 

Jos haluat varmistaa kuivana pysymisen sateessa, valitse ulkoiluhousuiksi vedenpitävät kuorihousut. Suosittu kuorihousujen materiaali on Gore-tex, joka estää kosteuden pääsyn kankaan läpi housujen sisälle mutta hengittää niin että höyrystynyt kosteus pääsee kankaan ulkopuolelle. Gore-tex ulkoiluhousujen vedenpitävyys on varmistettu teippaamalla saumat tuotteen sisäpuolelta. 

Jos etsit kuorihousuista joustavampaa versiota, voi softshell-housut olla hyvä vaihtoehto. Softshell-materiaali hylkii kosteutta ja hengittää hyvin, mutta on samalla myös lämmittää ja materiaalirakenteen myötä joustaa kuorihousuja paremmin. Softshell-housut sopivat hyvin talviseen aktiiviseen liikkumiseen, esimerkiksi hiihtoon ja talvijuoksuun. 

Tällä hetkellä ulkoiluhousut -tuoteryhmässä on 191 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics Move W Pants - stretch-housut (musta), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Nora 2.0 housu - stretch-housut (musta), 49,95 €, adidas Squadra 21 Pre Pant woven - tuulihousut (musta), 39,95 € sekä Whistler W Davina Outdoor Pants - stretch-housut (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!