Snorkkelit

Snorkkeli ja snorkkelimaski

Mistä snorkkeli edullisesti? Olipa mielessäsi snorkkeli, maski tai snorkkelisetti, Budget Sportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi parhaaseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät snorkkelit luotettavilta ja tunnetuilta valmistajilta, kuten Speedo ja Tecno Pro. Jos haluat löytää snorkkelin kaikkein edullisimpaan hintaan, katso huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa snorkkeli netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässäsi. Jos viihdyt veden äärellä, muista hankkia myös muut varusteet rannalle ja altaaseen. Katso esimerkiksi uima-asut, uimakengät ja uimalasit. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Snorklaus ja sukeltaminen ovat hauskaa puuhastelua niin aikuisille kuin junioreillekin. Snorklauksessa uimarin on mahdollista päästä tarkastelemaan veden pinnan alla tapahtuvaa elämää uinnin lomassa. Jotta hapenotto ja tutkailu pinnan alla onnistuu, snorklaajan tulee hankkia snorkkeli ja siihen sopiva maski. Snorkkeli on suuhun aseteltava muoviputki, jonka avulla uimari ottaa happea pinnan yläpuolelta nousematta pinnalle. Jotta sukeltelija näkee pinnan alle, pitää hänen hankkia myös asiaankuuluva snorkkelimaski.

Kun olet valitsemassa snorkkelia, varmista, että se sopii saumattomasti yhteen käyttämäsi maskin kanssa. Mutkattomin vaihtoehto on yleensä valmis snorkkelisetti, johon kuuluu sekä snorkkeli että maski. Jotta sukeltelu pinnan tuntumassa olisi turvallista, varmista, että snorkkelissa on ulospuhallusventtiili sekä läppä, joka estää veden roiskumista hengittäessä. Snorkkeliputki ei myöskään saa olla liian pitkä, jotta sen tyhjennys onnistuu helposti yhdellä uloshengityksellä. Jos mielessäsi on lasten snorkkeli, valitse aina junioreille tarkoitettu malli. Jos nenääsi menee herkästi vettä uidessa, on syytä hankkia myös nenänsulkija.

Tällä hetkellä snorkkelit -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Speedo Leisure Junior Mask & Snorkel - lasten snorkkeli (pinkki), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Speedo Leisure Junior Mask & Snorkel - lasten snorkkeli (sininen), 34,95 €, Speedo Leisure Adult Dual Lenses Combo - snorkkeli (turkoosi), 44,95 € sekä Speedo Leisure Adult Dual Lenses Combo - snorkkeli (musta), 44,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!