Kelluntavälineet

Kelluntavälineet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat kelluntavälineet ja muut uinti -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat kelluntavälineet mm. merkeiltä Arena, Bestway ja Speedo.

Tilaa kelluntavälineet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä kelluntavälineet -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Arena Open Water Buoy Turvapoiju - kelluntaväline (väritön), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bestway Uimapatja - kelluntaväline (väritön), 9,95 €, Speedo Kick Board uimalauta - kelluntaväline (sininen), 28,90 € sekä Speedo Kick Board uimalauta - kelluntaväline (sininen), 28,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko kelluntavälineet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat kelluntavälineet saat hintaan 2,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49,90 € hintaan. Meiltä löydät kelluntavälineet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata kelluntavälineet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää