Adidas Regista18 TR PNT lasten treenihousut

Lasten treenihousut, jotka on valmistettu hengittävästä Climacool-materiaalista, minkä avulla olosi pysyy kuivana ja viileänä. 

Nilkkoja kohti kapeneva malli. Lahkeissa vetoketjut, jotka helpottavat housujen pukemista kengät jalassa. Sivuissa vetoketjulliset taskut. Kiristettävä vyötärönauha. Lahkeissa Adidaksen kolme raitaa.

100% polyesteriä.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Lasten verkkarihousut, Verkkarihousut, Treeni - Treenihousut, Jalkapallo - Jalkapallohousut, Housut, Treeni - Treenivaatteet, Adidas

Väri: Musta (FJL07)
Näytä lisää...
32.95In stock
3295
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

ClimaCool

ClimaCool on ainutlaatuinen teknologia, joka tarjoaa monipuolista ilmanvaihtoa kengissä, paidoissa, housuissa, urheiluliiveissä, shortseissa ja muissa adidaksen tuotteissa. ClimaCool teknologiassa käytetään materiaaleja, jotka ovat suunniteltu hylkimään kosteutta ja jotka auttavat kangasta hengittämään ja mukautumaan kehon lämpötilaan.

Teknologia luotiin käyttämällä aktiivisen tennispelaajan lämpökuvaa. Kuva näytti Adidakselle kehon kohdat, jotka hikoavat urheilijoilla usein. Kun ClimaCool materiaali oli luotu, suunnittelijat sijoittivat verkkopussit strategisesti lämpökuvan osoittamiin kohtiin helpottaakseen hien siirtymistä kehosta vaatteeseen. Tämä tunnetaan mikro-ilmanvaihtona ja se toimii myyntipisteenä Adidaksen tuottamille ClimaCool tuotteille.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje