Treenipaidat

Treenipaita aktiiviseen harrastamiseen

Etsikö täydennystä treenivarusteisiin, teknistä paitaa aktiiviseen liikuntaan? Parhaat sportti- ja treenipaidat urheilulliseen elämänmenoon löydät Budget Sportin laajasta valikoimasta. Naisille, miehille ja lapsille tarjolla laaja valikoima erilaisia hihattomia sekä lyhyt- ja pitkähihaisia sporttipaitoja sekä kauden trendiväreissä että klassisissa luonnonläheisissä luottoväreissä. Pidit sitten enemmän pinkistä tai kirkkaasta punaisesta, valikoimastamme löytyvät treenipaidat jokaiseen makuun, myös luottovärissä harmaana. 

Aktiiviharrastamiseen kannattaa valita treenipaita, joka on kevyt, hengittävä ja helppohoitoinen. Tekninen treenipaita on valmistettu materiaalista, joka siirtää hyvin hikeä ja kosteutta ja säilyy miellyttävän ja kuivan tuntuisena ihoa vasten myös kostuessaan. Teknisestä materiaalista valmistettu treenipaita on helppo pestä ja se kuivuu nopeasti. Treenipaidaksi salille ja lämpimiin keleihin soveltuvat parhaiten lyhythihaiset ja hihattomat paidat. Jos tiukat vaatteet tuntuvat epämiellyttävältä kannattaa valita löysä treenipaita. Useissa valikoimamme treenipaidoissa on pehmeät ns. flat lock -tasosaumat, jotka eivät hierrä kovassakaan menossa. Viileämpiin olosuhteisiin ja esimerkiksi ulkona lenkkeilyyn sopivat pitkähihaiset treenipaidat, joita löytyy eri paksuisina ja erilaisista materiaaleista. Jos haluat että paita suojaa hyvin myös alaselkää, valitse pitkä treenipaita, jonka helman saat vaikka työnnettyä housujen sisään. Jos taas palelet helposti kaulasta, valitse korkeakauluksinen malli.

Suosituimmat treenipaitamallit sinulle tarjoavat suosikkimerkit kuten Nike, Adidas ja Puma, joiden treenipaidat ovat haluttuja myös vapaa-ajan paitoina. Mukavaa ja hyvännäköistä treenipaitaa voit käyttää myös muulloin kuin urheillessa.

Tällä hetkellä miesten ja naisten treenipaidat -tuoteryhmässä on 222 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Röhnisch Essence Logo Singlet - toppi (musta), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Röhnisch Essence Logo Singlet - toppi (tummanlila), 14,95 €, adidas Train Essentials Base Tee - t-paita (musta), 14,95 € sekä Puma Mass Merchants Tee W - t-paita (vaaleanvihreä), 14,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!