Gymsackit ja jumppakassit

Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
8 tuotetta
Järjestä

Gymsackit ja jumppakassit

Oletko etsimässä uutta jumppakassia treenivarusteiden ja -vaatteiden kuljettamista varten? Pakkaa treenivarusteet kätevän kokoiseen gymsackiin ja kuljeta kengät, pyyhe, juomapullo ja muut tarvikkeet helposti paikasta toiseen. Trendikäs ja kompakti gymsack on sopiva valinta sinulle, jos pidät yksinkertaisen tyylikkäistä ratkaisuista ja pärjäät urheillessa hieman vähäisemmällä treenivarustuksella. Gymsack on kuitenkin koostaan huolimatta yllättävän tilava ja mukautuu helposti varustemääräsi mukaan säädettävien nyöriensä ansioista. Jumppakassi on kokonsa puolesta hyvä valinta esimerkiksi kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla treenaavalle.

Nyörillisen jumppakassin avaat ja suljet helposti ja kuljetat sitä selässä tai olkapäällä mielesi mukaan. Useat jumppakassit on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista, joten voit huoletta pakata sinne myös kostean uimapuvun ja pyyhkeen uintireissun jälkeen. Monikäyttöisenä tuotteena jumppakassi toimii myös muiden vapaa-ajan aktiviteettien parissa, sillä se on kätevä varuste esimerkiksi retkelle tai kauppareissulle! Kevyttä kassia kuljetat helposti mukana myös yllättävien ostosreissujen varalle.

Valikoimastamme löytyy treeniin sopivia kasseja moneen makuun – hillitympiä mustia, logolla varustettuja kasseja sekä värikkäitä, eri kuosisia vaihtoehtoja. Olipa mieltymyksesi sitten hempeä vaaleanpunainen tai sähäkkä sininen, löydät meiltä sinulle sopivan tuotteen. Tutustu esimerkiksi aina tyylikkäisiin Nike-jumppakasseihin tai Adidas-jumppakasseihin. Valitse mieluinen Nike-gymsack tai Adidas-gymsack valikoimastamme ja täydennä treenityyli suosikkimerkilläsi. Gymsack on loistava vaihtoehto, jos etsit edullista ratkaisua treenivarusteiden kuljetukseen, sillä löydät ne meiltä aina edulliseen hintaan. Tilaa tuotteet helposti Budget Sportin verkkokaupasta tai tutustu vaihtoehtoihin lähimmässä myymälässä.