Kuntopyörät

Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
4 tuotetta
Järjestä

Miesten ja naisten kuntopyörät laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten ja naisten kuntopyörät ja muut kuntolaitteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat miesten ja naisten kuntopyörät mm. merkeiltä Tunturi ja Schwinn.

Tilaa miesten ja naisten kuntopyörät edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä miesten ja naisten kuntopyörät -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tunturi F20 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 499,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Tunturi F40 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 649,90 €, Tunturi S40 Spinningpyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 759,00 € sekä Schwinn 130I Upright Bike - kuntopyörä ja ergometri (musta), 549,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategoriaamme vatsa-ja selkäpenkit!