Potkulaudat

Tytöt
Pojat
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Potkulaudat ja scootit

5 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Potkulaudat ja scootit

Sekä potkulauta että temppupotkulauta eli scootti ovat oivallisia välineitä näppärään ja aerobista kuntoa kohottavaan liikkumiseen kaupungilla sekä tasapaino- ja kestävyysharjoitteluun skeittipuistossa. Budget Sport tarjoaa potkulauta- ja temppupotkuvalikoiman pysyvästi edulliseen hintaan – tule tutustumaan ja löytämään omasi. Pidempien välimatkojen kulkemiseen soveltuva isompirenkainen potkulauta ja temppuiluun suunniteltu scootti eli temppupotkulauta on pääasiallisesti aikuisten käytössä, mutta se toimii hyvin myös lasten potkulautana. Poikien ja tyttöjen potkulauta on usein säädettävä, eli tangon korkeutta voi muunnella käyttäjän pituuden mukaan. Säädettävyyden ansiosta potkulautaa voi käyttää edelleen, käyttäjän pituuskasvusta huolimatta. Potkulauta nousi suosioon hauskana ja hyödyllisenä kulkupelinä alun perin jo vuosikymmeniä sitten. 1990-luvulla potkulautoja alettiin valmistaa alumiinista, ja sen ansiosta hyvin kevyeksi muuttunut potkulauta teki taas toden teolla paluun vapaa-ajan liikkumiseen ja hauskanpitoon. Potkulauta kehitettiin myös kokoon taitettavaksi, mikä lisäsi sen käytännöllisyyttä ja kätevyyttä entisestään.

Potkulautamallien suursuosikkeja Budget Sportin valikoimassa ovat esimerkiksi Pro Scoo Stunt -temppupotkulauta sekä Funscoo Chilli -potkulauta. Pro Scoo Stunt -scootti soveltuu myös aikuisille temppupotkulautailijoille, Funscoo Chilli taas on mainio lasten sekä juniorikokoisten poikien ja tyttöjen potkulauta. Budget Sportista löytyy sinulle niin potkulauta kuin scootti aina huokeaan hintaan. Tutustu valikoimaamme sekä tilaa omasi verkkokaupastamme tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat poikien ja tyttöjen potkulaudat mm. merkeiltä Copper, Funscoo ja Budget Sport. Potkulaudat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Copper Copper Raw Scoot - potkulauta, 59,95 €.