Kypärät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
4 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Skeittikypärät ja avokypärät

Budget Sportin valikoimasta löydät runsaan kattauksen erilaisia lasten ja aikuisten skeittikypäriä sekä skeittilautoja liikuttavan halpaan hintaan! Budget Sportin valikoimasta löydät hyvät ja pysyvästi edulliset lasten ja aikuisten avokypärät niin rullalautailuun, rullaluisteluun kuin pyöräilyynkin.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi suositut ja laadukkaat Bell-avokypärät monessa eri tyylissä edulliseen hintaan. Skeittityyliset kypärät lapsille takaavat erinomaisen suojauksen myös sivuille ja takaraivolle. Osta lasten ja aikuisten skeitti- ja rullaluistelukypärät kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Budget Sport -myymälöissä asiointi on tehty sinulle mahdollisimman mutkattomaksi niin, että löydät varmasti hakemasi tuotteet helposti ja pysyvästi halpaan hintaan, ja pääset jo alta aika yksikön rullailemaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat kypärät mm. merkeiltä Budget Sport ja Bell. Tällä hetkellä kypärät -tuoteryhmässä on 4 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Budget Sport Copper unisex skeitti M - lasten pyöräilykypärä, 20,76 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 20,76 € ja 59,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy kypärät jokaiselle kukkarolle.