Retkeilyvarusteet

Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
170 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Retkeilyvarusteet kätevästi netistä

Onko vanha hyvä luottoteltta homeessa ja hapertunut, makuupussista untuvat karanneet ja alustasta ilmat lopullisesti pihalla? Kaipaatko metsän helmaan, luonnon rauhaan, virkistävien vesistöjen äärelle? Oletko lähdössä retkelle mutta sopivat retkeilyvarusteet puuttuvat? 

Ei syytä huoleen, jos retkeilyvarusteesi kaipaavat päivitystä tai muuten vain etsit parhaita varusteita luontoretkille, Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät retkeilyvarusteet sekä lyhyille päiväretkelle että pidemmälle vaellukselle, nopeasti ja edullisesti. Tule tutustumaan myymälään paikanpäälle tai tilaa retkeilyvarusteet vaivattomasti netistä kotiovelle. Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden ja voit asioida milloin sinulle parhaiten sopii. Verkossa tuotteiden vertaaminen on helppoa ja vaivatonta. 

Budget Sport on retkeilyvarusteiden luotettava verkkokauppa, jossa tarjolla on kattava valikoima retkeilytuotteita edelliseen hintaan. Aina aika-ajoin, voit löytää retkeilytuotteet edullisesti myös alesta. Kannattaa pitää silmällä myös alelöytöjä, joissa hinta-laatu-suhde on yleensä parhaimmillaan. Retkeilytuotteiden valintaan kannattaa perehtyä etukäteen. Tietoa tuotteista löytyy myös suosikkibrändien verkkosivuilta, retkeilysivustoilta ja -blogeista. Myymälöissämme saat apua myös henkilökunnaltamme. Retkeilytuotteet ovat investointi, joista on iloa pitkään. Retkeilyvarusteita hankkiessa kannattaa panostaa kestävyyteen ja keveyteen koska retkillä kannat niitä mukanasi ja laadukkaat retkeilyvarusteet säilyvät vuodesta toiseen suorituskykyisinä, kun huollat ja säilytät niitä käyttöohjeiden mukaan. 

Tällä hetkellä retkeilyvarusteet -tuoteryhmässä on 170 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Faro I 15 - päiväreppu (musta), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Retki Ultralite ilmatäytteinen - makuualusta (sininen), 69,95 €, Retki Riippumatto hyttysverkolla (väritön), 39,95 € sekä McKINLEY Vega 40.4 kupoli - teltta (sininen), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!