Pingispallot

Pingispallot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pingispallot ja muut pöytätennis -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat pingispallot.

Tilaa pingispallot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä pingispallot -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Dunlop Pro Tour Pöytätennispallo - pingispallo (väritön), 5,95 €. Toinen suosittu malli on Dunlop Club Champ 6 kpl - pingispallo (väritön), 4,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko pingispallot maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat pingispallot saat hintaan 4,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 5,95 € hintaan. Meiltä löydät pingispallot aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata pingispallot kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää