Pingismailat

Pingismailat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pingismailat ja muut pöytätennis -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat pingismailat.

Tilaa pingismailat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä pingismailat -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Dunlop Flux - pingismaila (väritön), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Dunlop Blackstorm - pingismaila (väritön), 29,95 €, Dunlop Flux - pingismaila (väritön), 17,95 € sekä Dunlop Rage - pingismaila (väritön), 13,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko pingismailat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat pingismailat saat hintaan 13,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29,95 € hintaan. Meiltä löydät pingismailat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata pingismailat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää