Pesäpallot

Pesäpallot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pesäpallot ja muut pesäpallo -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat pesäpallot.

Tilaa pesäpallot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä pesäpallot -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Karhu 501 - miesten pesäpallo (kirkkaankeltainen), 23,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Karhu 509 - pesäpallo (kirkkaankeltainen), 23,95 €, Karhu 510 tenavapallo - lasten pesäpallo (moniväri), 18,95 € sekä Karhu 511 harjoituspallo - pesäpallo (moniväri), 13,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko pesäpallot maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat pesäpallot saat hintaan 8,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99,95 € hintaan. Meiltä löydät pesäpallot aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata pesäpallot kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää