Padelmailat

Padelmailat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat padelmailat ja muut padel -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat padelmailat mm. merkeiltä Dunlop, Wilson ja Head.

Tilaa padelmailat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä padelmailat -tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Dunlop Aero-star Team - padelmaila (musta), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Burn Team - padelmaila (väritön), 89,95 €, Wilson Burn Elite - padelmaila (väritön), 149,00 € sekä Head Evo Sanyo - padelmaila (musta), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko padelmailat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat padelmailat saat hintaan 8,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229,00 € hintaan. Meiltä löydät padelmailat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata padelmailat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää