Lumilaudat

Lumilauta

Lumilautailu on ehkä siisteimmistä talviurheilulajeista tällä planeetalla! Ja siksi sinun kannattaa myös hankkia lumilauta, joka täydentää omaa vauhdikasta snoukkatyyliäsi täydellisesti. Budget Sport -verkkokaupasta tilaat snoukkailijana parhaat lumilaudat, lumilauta siteet ja muut asusteet rinteeseen vaihtelevissa malleissa ja cooleissa väreissä. Oli laskutyylisi mikä tahansa, Budget Sportista löydät siisteimmät lumilaudat aina edullisempaan hintaan.

Lumilaudan valinta

Minkälaiseen laskemiseen haet lumilautaa? Etsitkö monipuolista yleislautaa vai harrastatko enemmän lumilautatemppuja? Oletko harrastanut lumilautailua jo pidempään vai oletko aloittelija? Tutustu täällä lumilaudan valintakriteereihin ja valitse sinulle sopiva lumilauta ja hanki myös lumilautasiteet samalla.

Lasten lumilauta edullisesti

Yhdessä on aina hauskempaa ja siksi kannattaa ottaa koko perhe mukaan rinteeseen! Lasten lumilauta on hieman lyhyempi kuin lapsi itse, lumilauta ei saa olla liian pitkä sillä se hankaloittaa vain laskemista.

Lumilaudan valinta lapselle tulee perustaa lapsen ikään, kokoon, painoon ja laskutasoon. Ensimmäinen lumilauta lapselle on hyvä olla kevyt, helppokäyttöinen ja turvallinen. 

Lumilautailu on hauska harrastus, mutta taitoja kartuttaessa voi toisinaan myös kaatua. Siksi on tärkeää, että lapsi käyttää aina suojavarusteita, kuten lumilautailukypärää ja että lumilauta on hyvässä kunnossa.

Aloittelijan lumilauta

Hyvä lumilauta aloittelijalle on yleensä kevyt ja helppokäyttöinen, ja sen pitäisi tarjota hyvä tukevuus ja hallittavuus. Aloittelijalle sopiva lauta voi olla esimerkiksi freestyle-lauta tai peruslauta. Ne ovat yleensä kevyitä ja niissä on hyvä tukevuus ja hallittavuus.

Freestyle-laudat ovat yleensä pienempiä ja kevyempiä kuin muut laudat, ja niissä on usein pehmeämpi runko, joka tekee niistä helpommin hallittavia. Ne ovat hyviä aloittelijoille, koska ne tarjoavat hyvän tukevuuden ja hallittavuuden sekä mahdollisuuden tehdä helppoja temppuja.

Peruslaudat ovat yleensä suurempia ja painavampia kuin freestyle-laudat, ja niissä on usein jäykempi runko. Ne sopivat hyvin aloittelijoille, jotka haluavat oppia peruslumilautailutaitoja, kuten kääntymistä ja nopeuden säätelyä.

On tärkeää, että valitsee sopivan kokoisen ja painoisen lumilaudan. Lue täältä lisää vinkkejä lumilaudan valintaan. Lisäksi on hyvä käyttää suojavarusteita, kuten lumilautailukypärää ja selkäpanssaria, kun lumilautailee. Näin voi nauttia lumilautailusta turvallisesti ja vastuullisesti.

Lumilaudat huippumerkeiltä

Yksi suosituimmista lumilautamerkeistä on Burton -lumilauta , joista löytyy houkutteleva valikoima malleja ja värejä, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Tilaa kätevästi oma lumilauta Budget Sportista vaikka kotisohvalta, valitse sinulle sopiva maksutapa ja valmistaudu snoukkailemaan. Muista myös tsekata lumilauta ale ja tee siistejä löytöjä!

Tällä hetkellä lumilaudat -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Snowboard Grail J - lasten lumilauta (sininen), 279,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon Snowboard Lotus W - naisten lumilauta (valkoinen), 399,90 €, Salomon Pulse - miesten lumilauta (musta), 399,90 € sekä Burton Ripcord - miesten lumilauta (moniväri), 300,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!