Tarvikkeet

Tarvikkeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat tarvikkeet ja muut koripallo -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat tarvikkeet mm. merkeiltä MCDAVID, Budget Sport ja Pro Sport.

Tilaa tarvikkeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä tarvikkeet -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Mc David Kylmäspray (väritön) -tarvike, 8,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Budget Sport Palloneula 3kpl (väritön) -tarvike, 1,95 €, Pro Sport Korisrengas seinään (väritön) -tarvike, 34,95 € sekä Pro Sport Korisverkko 2 kpl/pss (väritön) -tarvike, 5,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko tarvikkeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat tarvikkeet saat hintaan 1,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34,95 € hintaan. Meiltä löydät tarvikkeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata tarvikkeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää