Naisten jalkapallokengät

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
14 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten jalkapallokengät

Etsitkö kestäviä ja tyylikkäitä naisten jalkapallokenkiä edullisesti? Budget Sportin isosta jalkapallovalikoimasta löydät paljon erilaisia naisten jalkapallokenkiä kaikille eri pelialustoille liikuttavan halpaan hintaan! Olitpa sitten kokeneempi palloilija tai jalkapalloharrastuksesi alussa, löydät meiltä etsimäsi halvat naisten jalkapallokengät. Valikoimastamme löydät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten adidas ja Nike. Mikäli halaat löytää naisten jalkapallokengät kaikkein parhaaseen tarjoushintaan – nappaa ne säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme. Kun olet löytänyt etsimäsi, voit tilata jalkapallokengät näppärästi netistä tai ostaa ne lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Edullisten jalkapallokenkien lisäksi löydät meiltä myös muut jalkapallovaatteet ja -varusteet. Tutustu esimerkiksi jalkapallohousuihin, jalkapallosukkiin, säärisuojiin ja jalkapallolaukkuihin.

Istuvat ja omaan käyttötarkoitukseen sopivat jalkapallokengät ovat jokaisen futismimmin ehdoton hankinta. Jotta peli sujuu turvallisesti ja miellyttävästi, jalkapallokengät tulee aina valita pelialustan mukaan. Jalkapallokengistä löytyy erilaisia pohjavaihtoehtoja erilaisille alustoille – ne on perinteisesti luokiteltu kirjainkoodein SG, FG, AG, TF ja IC. SG-malli soveltuu parhaiten todella pehmeille alustoille, kuten nurmikentälle. FG-malli soveltuu hieman kovemmalle nurmelle ja pehmeälle tekonurmelle. Kovemmalle tekonurmelle sopivin vaihtoehto on matalammilla nappuloilla varustelu AG-malli. TF-malli on suunniteltu kovalle tekonurmelle ja hiekkakentille. Tasapohjainen ja nappulaton IC-malli soveltuu sisätiloihin ja futsal-kentälle. Valitse jalkapallokengät aina alustan mukaan, niin pidennät niiden käyttöikää ja säästät jalkasi mahdollisilta polvi- ja nilkkavaurioilta.

Jalkapallokenkien valintaan vaikuttavat pelialustan lisäksi myös omat mieltymykset. Naisten jalkapallokengistä löytyy runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja ja hauskoja kuoseja – esimerkiksi pinkit, violetit tai sähäkän siniset jalkapallokengät piristävät ja virittävät mielesi voittofiilikseen. Myös jalkapallokenkien materiaaleissa on eroja: saatavilla on sekä nahkaisia että synteettisiä jalkapallokenkiä. Nahkaiset jalkapallokengät ovat hieman arvokkaammat, mutta ne loistavat kestävyydellään ja mukautuvalla rakenteellaan. Synteettiset jalkapallokengät ovat sen sijaan ihanteellisen kevyet ja yleensä nahkakenkiä edullisemmat.