Painikengät

Aikuisten ja lasten painikengät laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten painikengät ja muut kamppailulajit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten painikengät.

Tilaa aikuisten ja lasten painikengät edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten painikengät -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Core Painikengät (musta), 47,96 €. Toinen suosittu malli on Core Lasten painikengät (musta), 69,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko aikuisten ja lasten painikengät maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat aikuisten ja lasten painikengät saat hintaan 47,96 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69,90 € hintaan. Meiltä löydät aikuisten ja lasten painikengät aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata aikuisten ja lasten painikengät kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää