Pehmeät lahjat

Pehmeät lahjat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat pehmeät lahjat ja muut joululahjaideat -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat pehmeät lahjat mm. merkeiltä Adidas, Nike ja Yoko.

Tilaa pehmeät lahjat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä pehmeät lahjat -tuoteryhmässä on 281 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas 3S C SPW CRW 3p - pitkät sukat (valkoinen), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas 3S C SPW CRW 3p - pitkät sukat (musta), 14,95 €, adidas Milano 23 - pitkät sukat (musta), 9,95 € sekä Nike Everyday Lightweight 3pr - pitkät sukat (musta), 16,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko pehmeät lahjat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat pehmeät lahjat saat hintaan 2,97 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59,00 € hintaan. Meiltä löydät pehmeät lahjat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata pehmeät lahjat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää