Tac

Tac-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Tac-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Tac-tuotteet.

Tilaa Tac-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Tac-tuotteet -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tac 3010 Flex 60 kaukalopallo - maila (väritön), 99,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Tac 6010 Flex 75 kaukalopallo - maila (väritön), 119,90 €, Tac 3010 Flex 60 kaukalopallo - maila (väritön), 99,00 € sekä Tac 6010 Flex 60 kaukalopallo - maila (väritön), 119,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Tac-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Tac-tuotteet saat hintaan 99,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129,00 € hintaan. Meiltä löydät Tac-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Tac-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää