Smartshake

Smartshake-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Smartshake-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Smartshake-tuotteet.

Tilaa Smartshake-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Smartshake-tuotteet -tuoteryhmässä on 75 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Smartshake Bothal Insulatedtumbler - teräksinen juomapullo (musta), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Smartshake Lite 800ml Superman - muovinen juomapullo (väritön), 10,95 €, Smartshake Ecobottle Squeeze 500ml - juomapullo (pinkki), 6,95 € sekä Smartshake SMARTSHAKE SLIM 500ML - muovinen juomapullo (harmaa), 9,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Smartshake-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Smartshake-tuotteet saat hintaan 6,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34,95 € hintaan. Meiltä löydät Smartshake-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Smartshake-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää