Oxc

Oxc-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Oxc-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Oxc-tuotteet.

Tilaa Oxc-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Oxc-tuotteet -tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on OXC Bright Torch Led Setti - pyörävalo (väritön), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat OXC Lokasuoja Eteen Mtb (musta), 13,95 €, OXC Spiraalilukko (väritön), 11,95 € sekä OXC Vaijerilukko Hoop (sininen), 3,55 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Oxc-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Oxc-tuotteet saat hintaan 2,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39,95 € hintaan. Meiltä löydät Oxc-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Oxc-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää