Optiwax

Optiwax-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Optiwax-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Optiwax-tuotteet.

Tilaa Optiwax-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Optiwax-tuotteet -tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Optiwax Gripcare 60ml hoitoaine - voide (väritön), 26,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Optiwax Optiwax Gripcare Cold 60ml - voide (väritön), 26,95 € sekä Optiwax Gripcleaner Eco 60ml - puhdistusaine (väritön), 12,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Optiwax-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Optiwax-tuotteet saat hintaan 12,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 26,95 € hintaan. Meiltä löydät Optiwax-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Optiwax-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää