Karhu

Karhu

Yksi kuumimmista urheilubrändeistä tällä hetkellä: legendaarinen Karhu ilahduttaa jokaista tyylitietoista urheilijaa urheilukengillä ja urheiluvaatteilla, joista ei puutu vahva visuaalinen ilme! Karhu kengät ovat viimeiseen yksityiskohtaan asti mietitty ja Karhu lenkkarit houkuttelevat herkullisilla värikombinaatioilla, joissa on häivähdys retroa. Valitse trendikkäät karhu lenkkarit, kun haluat nauttia liikunnasta ja samalla näyttää hyvältä. Karhu lenkkarit ovat täydellinen valinta vapaa-ajan liikuntaan ja siistiin, mutta rentoon pukeutumiseen vaikkapa töissä. Juoksukengät hankit sekä naisille että miehille Budget Sport -verkkokaupasta edullisesti ja nopeasti.

Helsingissä vuonna 1916 perustettu Ab Sportartiklar Oy muutti nimensä Karhuksi 1920-luvulla ja pian sen jälkeen Karhu oli Suomen virallinen urheiluvarustetarjoaja Olympialaisissa. Brändin valikoimasta löydät Karhu juoksukengät ja Karhu lenkkarit, mutta Karhu on myös erikoistunut muihin urheilutarvikkeisiin: karhu aktiivisuusranneke ja karhu vaatteet ilahduttavat urheilijaa. Karhu on myös osa suomalaista hiihtokulttuuria. Voiteluvapaat Karhu sukset Beargrip- ja Bearskin-teknologialla ovat vaivaton valinta, oli hiihtokeli mikä tahansa. Urheilumerkiltä löydät myös Karhu hiihtosauvat ja hiihtokengät.

Tällä hetkellä Karhu-tuotteet -tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Karhu Karhu Optima Team pesäpalloräpylä (musta), 179,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Karhu 560 naperosetti - lasten pesäpallosetti (moniväri), 69,95 €, Karhu 554 pihapesissetti - pesäpallosetti (väritön), 99,95 € sekä Karhu Power Overgrip grippi - teippi (väritön), 9,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!