Halo

Halo-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Halo-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Halo-tuotteet.

Tilaa Halo-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Halo-tuotteet -tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halo Valosetti 600LM + Takavalo 15LM - pyörävalo (musta), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halo 1600LM USB Ladattava etuvalo - pyörävalo (musta), 59,95 €, Halo Huomiovalosetti Etu+Taka - pyörävalo (väritön), 3,95 € sekä Halo Takahuomiovalo Usb- Ladattava 10Lm - pyörävalo (väritön), 7,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Halo-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Halo-tuotteet saat hintaan 2,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59,95 € hintaan. Meiltä löydät Halo-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Halo-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää