Core

Core-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Core-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Core-tuotteet.

Tilaa Core-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Core-tuotteet -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Core Painikengät (musta), 47,96 €. Muita suosittuja malleja ovat Core Lasten painikengät (musta), 69,90 €, Core Painoliivi 10kg (väritön), 59,90 € sekä Core Tasapenkki - kuntopenkki (väritön), 169,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Core-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Core-tuotteet saat hintaan 47,96 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169,90 € hintaan. Meiltä löydät Core-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Core-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää