Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suositellut ensin Järjestä
68 tuotetta
Suositellut ensin Järjestä

Kengät ALE-hintaan

Budget Sportin Ale on täällä! Katso täältä valikoimamme kengät alehintaan. Budget Sportin alesta löydät uudet juoksukengät, tennarit, tai kesäkengät edulliseen alehintaan niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Löydät meiltä myös laajan valikoiman jalkineita erilaisiin harrastuksiin, kuten vaikka jalkapalloon. Laadukkaat kengät ovat tärkeä varuste urheillessa – etenkin nopeatempoisissa harjoituksissa on tärkeää, että kengät ovat tukevat jalassa ja niiden pohjassa on sopivasti pitoa. Näin vähennät loukkaantumisen riskiä ja jalkaan kohdistuvaa rasitusta.

Miesten kengät ale

Valikoimassamme on edullisia jalkineita myös miehille lajiin kuin lajiin. Oli etsinnässä sitten maastojuoksukengät tai jalkapallokengät, katso meiltä miesten kengät alehintaan. Alehinnalla ostaessa saat uudet kengät entistä edullisemmin, joten sekä jalkasi että lompakkosi kiittävät. Miesten kengät löydät myös lähimmästä Budget Sport -myymälästä, jos haluat sovittaa kengän kokoa ennen ostoa.

Naisten kengät ale

Budget Sportin alessa on naisille tyylikkäitä kenkiä niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Jos juoksukenkäsi ovat päivityksen tarpeessa, voit hankkia uudet naisten kengät alehintaan Budget Sportin alesta. Kenkämalleista löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisille jaloille ja laadukkailla kengillä liikut vuodesta toiseen, kun muistat pitää kengistä huolta.

Lasten kengät ale

Lapsen kasvava jalka vaatii usein uusien kenkien hankkimista, kun edellinen kenkä ei enää mahdukaan jalkaan. Siksi lasten kengät kannattaa hankkia edullisesti alennuksesta. Liikkuminen on kasvavalle lapselle tärkeää, ja oikein tukeva kenkä ehkäisee jalan rasittumista ja loukkaantumisia kesken urheilun. Katso siis alevalikoimastamme myös edulliset, laadukkaat kengät kasvavan lapsen tarpeisiin.