Nakamura Lumi 20 3v - lasten lastenpyörä

Tasokas ja kestävä pyörä jo hieman pidemmillekin retkille. Pysty ajoasento parantaa liikenteen havaitsemista. Tehokas jalkajarru ja käsijarru edessä pysäyttävät vauhdin nopeasti tarvittaessa. Etukorissa kulkee kivasti pienet tavarat ja tarpeet.

Rungon, komponenttien ja voimansiirrot välitykset - Kaikki yksityiskohdat on mietitty lapsen helppoa ja turvallista pyöräilyä silmällä pitäen.

Valmiiksi varusteltu tyylikäs pyörä, joka on aina valmiina harrastuksiin tai koulutielle.

Väri: RuusukultaRunkomateriaali: HiTen -erikoisteräsRunkokorkeus: 32cmVaihteisto: Shimano Nexus 3 / RevoshiftJarrut: Jalkajarru ja V-jarru edessäVanteet: CNC, alumiini 20”Renkaat: DSI kids - semilick 20” / 50-406Istuin: Nakamura Kids cityPolkimet: Nakamura Kids, heijastimillaMuuta: Soittokello, lokasuojat, seisontatuki, heijastimet, etukoriPaino: 13,2kg (varusteltuna ja ajovalmiina)Kokosuositus: 110–135 cm

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava.

Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Rosa
Näytä lisää...
319,90€
Normaalihinta: 349€
30pv alin hinta: 319,90€
  • Rosa
Lastenpyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje