Vastuullinen valinta

Nakamura Windy - naisten citypyörä

Pyörässä helppokäyttöinen 7-vaihteinen Microshift -voimansiirto. Tehokkaat V-jarrut pysäyttävät vauhdin tarvittaessa. Laadukkaat Mitas Hook -renkaat rullaavat kevyesti ja antavat mahtavan pidon kaikilla keleillä.

Mukava satula, pehmeästi istuvat kädensijat ja täyspeittävä ketjusuoja lisäävät ajomukavuuttasi. Mahtavan monikäyttöinen pyörä moneen menoon. Käyttäjäkokosuositus 50cm noin 160-175cm

Väri: Valkoinen

Runkomateriaali: HiTen,

Runkokorkeus: 50cm ​

Etuhaarukka: HiTen​

Vaihteisto: Microshift RD-M21 1x7 / twist shifter​

Jarrut:  Promax V-jarru edessä ja takana​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 28”​

Renkaat: Mitas Hook V69 semislicks 42-622​

Istuin: Selle MG, Nevea

Ohjaintanko: Kripton city 620mm​

Ohjainkannatin: Zoom city 60mm ​

Kädensijat: Herrmans model 93​

Kampisarja: Wheeltop 40T, 170mm​

Polkimet: Non slip -polkimet heijastimilla​

Lokasuojat: Teräs – aisat ruostumaton ​

Muuta: Tavarateline, heijastimet, soittokello​

Paino: 17,1 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko. ​

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Citypyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Valkoinen
Näytä lisää...
499€
  • Valkoinen
Kaupunkipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-6 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje