Nakamura X-rider Disc Lady - naisten hybridipyörä

Täsmällisellä Microshift 3x7 -vaihteistolla ja helppokäyttöisillä vaihtimilla varustettu pyörä. Tehokkaat levyjarrut pysäyttävän vauhdin nopeasti ja turvallisesti. Mukava hybrid-istuin, sporttiset -kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti pyörään, jolla ajetaan myös pidempiä matkoja.

Valmiiksi varusteltu - Pyörässä seisontatuki, lokasuojat, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. Mukava ja monikäyttöinen hybridi! 

Käyttäjäkokosuositus: 48cm noin 155-167cm, 52cm noin 163-175cm

Väri: Valkoinen

Runkomateriaali: Alumiini

Runkokorkeus: 48cm​ / 52cm

Etuhaarukka: HiTen​

Vaihteisto:  Microshift RD-M26 3x7. thumb shifter RD-M39 -vaihtimet​

Jarrut: Logan mekaaniset levyjarrut, 160mm​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 28”​

Renkaat: Mitas V69 semislicks 42-622​

Istuin: Selle Monte Grappa Nevea

Ohjaintanko: Kripton 620mm​

Ohjainkannatin: Promax alu säädettävä 80mm​

Kädensijat: Herrmans 93B​

Kampisarja: Wheeltop 48/38/28T, 170 mm alumiini​

Polkimet: Nakamura- heijastimilla​

Lokasuojat: Pikalokasuojat

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​

Paino: 14,8 / 15,0 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna. ​

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Hybridipyörät, Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Valkoinen
Näytä lisää...
449,90€
Normaalihinta: 629€
30pv alin hinta: 449,90€
 • Valkoinen
Hybridipyörän valintaopas
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Hanki Nakamura X-rider Disc Lady valkoinen työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä, voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Lue lisää työsuhdepyöräedusta Hanki työsuhdepyöräksi
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje